Uudet juuret

Uudet juuret -yhdistys pyrkii luomaan mahdollisuuksia oma-aloitteiselle tekemiselle yleishyödyllisen ja hyvinvointia lisäävän toiminnan parissa.

Uudet juuret ry ylläpitää Mahdollisuuksien talolla ruokapiiriä, joka tarjoaa talon näkyville ja näkymättömille asukkaille luomuruokaa ja hyvää henkeä.

Ruokapiirin toiminta perustuu luottamukseen ja oma-aloitteisuuteen. Sen tarkoituksena on luoda esimerkillisiä näkökulmia ja mahdollisuuksia ruoanjakelun toteuttamiseen kaupunkiolosuhteissa. Ruokapiirin toiminta on avointa ja sen ylläpitämiseen tai kehittämiseen voi osallistua kuka tahansa.

Yhdistyksen toiminnassa yhdistyvät oma-aloitteinen luova kulttuuritoiminta ja syväekologisiin arvoihin perustuva maanläheinen tekeminen.

Tarjoamme myös matalan kynnyksen työmahdollisuuksia oma-aloitteisesta kansalaistoiminnasta kiinnostuneille ympäri Suomea. Tarkoituksenamme on tukea sinua matkalla kohti sisäisen luovuutesi löytämistä ja oman potentiaalisi vapautumista, rakentavassa vuorovaikutuksessa yhteiskunnan kanssa.

Ota yhteyttä jos kiinnostuit toiminnastamme!

uudetjuuret(at)gmail.com